Vergunningen

Vergunningen  zijn verkrijgbaar bij:

Dag/weekkaarten:

Een dagkaart voor alle visvijvers  (Markedal, Leusinkweg, Nilantsven en De Lutte) kost  € 5,=
Een weekkaart voor alle visvijvers (Markedal, Leusinkweg, Nilantsven en De Lutte) kost € 15,=

Beide zijn verkrijgbaar bij de bovengenoemde verkooppunten.

Lidmaatschap voor 2019:

Aanvraag Lidmaatschap VVLO mogelijk via verkooppunten Losser en De Lutte.

U kunt ook online het lidmaatschap met daarbijbehorende Vispas aanvragen. Hiervoor gaat u naar onderstaande link:

De VVLO maakt gebruikt van de service ledenadministratie van Sportvisserij Nederland.

Dit houdt in dat de leden, die veranderingen willen doorgeven, dit rechtstreeks moeten doen bij Sportvisserij Nederland per e-mail: ledenadministratie@vispas.nl of via telefoon 0900-2025358 (€0,35/min.).

Sportvisserij Nederland is tijdens werkdagen tussen 09:00 – 17:00 te bereiken en kunnen eventuele problemen meteen oplossen.

Let op, voor de betaling geldt: IBAN NL04INGB0650393872 ten name van Sportvisserij Nederland.

Vispas senior nieuw lid (Alle leeftijden vanaf 14 jaar) € 50,50 (incl. € 8,= éénmalige administratiekosten)
Jeugdvispas nieuw lid: € 19,= (jeugd t/m 13 jaar)  (incl. € 3,= éénmalige administratiekosten)

Indien men lid blijft en via automatische incasso betaald gelden de volgende bedragen:

Vispas € 42,50,=
Voor leeftijden van 18 t/m 64 jaar.

Vispas aspirant jeugd € 32,50,=
Voor leeftijden van 14 tm 17 jaar.

Vispas 65 plus € 34,50,=
Voor leeftijd vanaf 65 jaar.

Jeugdvispas : € 16,=

Voor leeftijden t/m 13 jaar.

Extra Vispas : € 25,=
Voor alle leeftijden.

Indien men NIET via automatische incasso betaald wordt er  € 5,= extra aan administratiekosten in rekening gebracht.