Start wedstrijden senioren 2021

Maandag, 7 juni 2021

Vanaf 5 juni mogen clubwedstrijden weer plaats vinden. Dat betekent dat ook de viswedstrijden weer van start gaan! Dit jaar zal er i.v.m. het vervallen van de eerste competitie wedstrijden geen competitie meer plaatsvinden. Hiervoor zullen 4 individuele wedstrijden gehouden worden waarbij er per wedstrijd prijzen te winnen zijn. Opgave kan door een email te sturen naar jansink60@hotmail.com of een whatsapp bericht te sturen naar 06-54955254. De wedstrijden zullen worden gevist onder de Corona richtlijnen van het RIVM en Sportvisserij Nederland. Wij hopen op een goede deelname!