Algemene Leden Vergadering 2020

Zaterdag, 12 december 2020

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering 2019 /2020 welke in digitale vorm gehouden wordt op woensdag 23 december 2020, om 20.00 uur.

Door de corona-crisis ziet deze er anders uit dan normaal. We houden deze vergadering in digitale vorm en wel middels Microsoft Teams. Jullie kunnen je hiervoor aanmelden bij Guido Sickman middels een whatsapp bericht te naar nummer 0622880619 en daarin je emailadres te vermelden. Je krijgt dan te zijner tijd een email waarmee je kunt inloggen in de vergadering.

Een korte instructie en de omgangsregels zullen aan het begin van de vergadering door Guido aan jullie worden medegedeeld.

We hopen op een goede digitale opkomst!

Namens het bestuur.