Wedstrijdschema senioren 2019

Maandag, 7 januari 2019

Het nieuwe visseizoen is weer begonnen en dat betekent ook dat er weer diverse viswedstrijden gevist gaan worden.

Onze wedstrijdcommissie heeft ook dit jaar weer een gevarieerd wedstrijdschema opgesteld welke hieronder staat vermeld. Dit betekend ook dat je je vanaf nu kunt opgeven voor de diverse wedstrijden. Let op, vol = vol, dus geef je snel op!

Het schema is ook HIER te downloaden (Word-bestand).

Het wedstrijdschema voor de jeugd is in de maak en zal ook spoedig bekend worden gemaakt.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en een goede vangst toe en hopen zoveel mogelijk leden te mogen begroeten op de wedstrijden! Tot aan de waterkant!

Het bestuur.