Lossers Kampioenschap en dagje Uit 2020

Maandag, 24 augustus 2020

Beste leden van de VVLO,
Omdat er door de corona uitbraak de meeste wedstrijden niet zijn gevist hebben we besloten om voor onze leden toch nog 2 wedstrijden te organiseren met een leuke extra in de vorm van een barbecue. Het betreft hier de volgende wedstrijden:

- Lossers Kampioenschap 2020
Zondag 13 september
Vissen van 10.00 tot 14.00
Verzamelen om 8.30 bij de parkeerplaats van ’t Nilantsven. Loting om 8.45 uur.
Naar gelang het aantal deelnemers zal er op 2 vijvers worden gevist, namelijk ’t Nilantsven in Losser en de Bewwerskamp in De Lutte.
Loting volgens Engels systeem. De loting zal door de wedstrijdcommissie worden gedaan. Deze pakt een wedstrijdformulier en de deelnemer die daarop staat mag een stek uitkiezen. Dit gaat door totdat alle stekken vergeven zijn.
Vanaf 15.30 uur is prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje bij café ’t Wiefke in Losser.
Inleggeld inclusief barbecue/buffet bedraagt € 10,=
Opgave voor deze wedstrijden is verplicht. Dit kan door een email te sturen naar robnoordkamp@gmail.com of een whatsapp-bericht te sturen naar 06-24925934. Vermeld daarin aan welke wedstrijd je mee wilt doen en of je ook meedoet aan de barbecue.
Deze wedstrijd zal worden gevist onder de Corona-richtlijnen van het RIVM en Sportvisserij Nederland.

- Dagje uit 2020
Zaterdag 10 oktober
Vissen van 10.00 tot 14.00
Verzamelen om 8.30 bij de parkeerplaats van ’t Nilantsven. Loting om 8.45 uur
Naar gelang het aantal deelnemers zal er op 2 vijvers worden gevist, ’t Nilantsven in Losser en de Bewwerskamp in De Lutte.
Vanaf 15.30 uur is prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje bij ’t Tukkershoes
Inleggeld inclusief barbecue/buffet bedraagt € 10,=
Opgave voor deze wedstrijden is verplicht. Dit kan door een email te sturen naar robnoordkamp@gmail.com of een whatsapp-bericht te sturen naar 06-24925934. Vermeld daarin aan welke wedstrijd(en) je mee wilt doen en of je ook meedoet aan de barbecue.

We hopen op een goede deelname!