HB Noordkamp bokaal en prijsuitreiking.

Maandag, 8 oktober 2018

Graag jullie aandacht voor het volgende omtrent de Hb Noordkamp bokaal en prijsuitreiking.

Op zaterdag 20 oktober wordt de wedstrijd om de HB Noordkamp bokaal ingehaald. De loting is om 9.00 uur en er wordt gevist van 10.00 uur tot 14.00 uur. Aan deze wedstrijd kunnen alle leden van VVLO meedoen, de jeugd en de senioren vissen in aparte categorie├źn.

Nadien, omstreeks 15.00 uur, vindt de prijsuitreiking plaats in 't Tukkershoes aan de Bookholtlaan in Losser. Daar zullen de kampioenen en overige prijswinnaars onder het genot van een hapje en een drankje worden gehuldigd. Ouders en verzorgers van de jeugdleden zijn van harte welkom!

We hopen op een grote opkomst zodat om zo onze oud-voorzitter een laatste eer te kunnen bewijzen.