Uitslag FTM Saller Cup 2017

Zondag, 3 september 2017

Op zondag 3 september heeft de jeugd van VVLO gestreden om de Fishing Tackle Max (FTM) Saller cup

Onder heerlijke weersomstandigheden werd er door de deelnemertjes in vijver 't Nilantsven op de Saller in Losser zeer goed gevangen.

Bryan Stroink was in topvorm en wist met maar liefst 16.980 gram de wedstrijd op zijn naam te schrijven, een topprestatie!

Tweede die dag werd Dominique oude Munnink met 11.180 gram en de derde plaats was een prooi voor Bjorn Brunink met 10.340 gram.

Iedereen van harte gefeliciteerd!

Nog leuk om te vermelden, Coen Volker wist in de laatste 5 minuten nog een schitterende karper te vangen van maar liefst 5 kilo en 68cm!

Tussen de middag werden de vissers nog getrakteerd op iets lekkers van de Egel eten en Drinken en na afloop stond er een schitterende prijzentafel klaar, mogelijk gemaakt door FTM, Hengelsport Kruidenier en Voorhuis Hengelsport. Alle sponsors enorm bedankt voor jullie medewerking!

De top 6 zag er als volgt uit:

1. Bryan Stroink met 16.980 gram
2. Dominique oude Munnink met 11.180 gram
3. Bjorn Brunink met 10.340 gram
4. Coen Volker met 7.820 gram
5. Steyn te Brake met 6.140 gram
6. Remon te Brake met 3.540 gram.

Hierbij nogmaals dank aan alle vrijwilligers en sponsoren voor het mogelijk maken van deze schitterende wedstrijd!