Wedstrijd HB Noordkamp bokaal en prijsuitreiking

Maandag, 9 oktober 2017

Zaterdag 7 oktober is er gevist om de HB Noordkamp bokaal in vijver 't Nilantsven op de Saller waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats vond.

Winnaar van deze wedstrijd bij de senioren werd Lammert Hoffmann met een gewicht van 10.260 gram. Bij de jeugd is Bjorn Brunink eerste geworden met een gewicht van 6.200 gram. Winnaars gefeliciteerd!

De volledige uitslag was als volgt:

1. Lammert Hoffmann 10.260 gram
2. Jos Kamphuis 8.700 gram
3. Bjorn Brunink 6.200 gram ( 1ste bij de jeugd)
4. Jeffrey Kamphuis 5.800 gram
5. Patrick Sickman 4.560 gram
6. Herman olde Heuvel 4.340 gram
7. Doninique oude Munnink 4.320 gram (2e bij de jeugd)
8. Jan Barelds 4.300 gram
9. Jan Uunk 3.380 gram
Rest geen vis ter weging aangeboden.

Ook werd de kampioen van de competitie gehuldigd, en dit is geworden Lammert Hoffmann! Tweede werd John Wooldrik en de derde plaats ging naar Erik Enzerink. De volledige eindstand is als foto bijgevoegd. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

Wij willen iedereen hartelijk danken voor de deelname en sportieve inzet en hopen dat jullie ook volgend jaar weer van de partij zijn!

Eindstand is ook HIER te downloaden.

Op de foto: links vice-voorzitter Patrick Sickman. Rechts: kersverse clubkampioen Lammert Hoffmann.